We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

DESIGN TURKEY 2014 – PALMIYE KAPTA A LEGJOBB TERVEZÉSI DÍJAT

Mint Palmiye-nak, megtiszteltetés számunkra, hogy a 2014-es Design Turkey-n a Tudományos, Technológiai és Ipari Minisztertől, Fikri Işık -től kapta meg a “Best Design” díjat a Pente és a Storexy árnyékolókkal. A Pente és Storexy termékeink kiemelkedőek a gyakorlati megoldások, a stílus és az eleganciának köszönhetően, melyeket 354 design közül válsztottak a legjobbnak a 2014-es Design Turkey-n.
Az esztétika és a mérnöki tervezés egyedülálló kombinációját bemutató Storexy és Pente pergolák praktikus árnyékoló megoldásokat kínálnak akár otthoni használatra akár kültéri használatra, mint például kávézók, éttermek és bárok.
Regatta Storexy – Függőleges canopy, és a Regatta Pente – Ablak canopy lehetővé teszi, hogy a motoros vezérlésű rendszereknek köszönhetően a canopy a különálló kazettás rendszerbe kerüljön. Az „akril” szövet biztosítja, hogy a beltér hűvös maradjon az üveggel való érintkezés nélkül, valamint további lehetőségek közül is választhat, mint a szél- és napérzékelő, a távirányító, a kezelőpanel és a kazetta védő tető, valamint megőrzi az áttetszőséget, a kültéri kilátást. Továbbá, az „My Palmiye App” alkalmazásunknak köszönhetően iphone és ipad segítségével távvezérelhető.