We are at R+T Stuttgart Exhibition
between 26 Feb- 03 Mar 2018
with our new collections, innovations and products.

We will launch our web site containing our new collections, innovations and products to your interests during the exhibition.

 

PALMIYE AZ R+T 2015 SZPONZORA, NEMZETKÖZI SAJTÓ KONFERENCIA ISZTAMBULBAN

A Stuttgart Kiállítás kétségtelenül központi  az R + T Stuttgart nemzetközi sajtótájékoztatón. Az árnyékolás technikai szektor képviseltette magát a világ minden részéről. A török árnyékoló szektor vezetőjeként büszkék voltunk arra, hogy támogatjuk ezt a rangos eseményt.

A nemzetközi sajtótájékoztatót 2014. október 16-án tartották az Isztambul Harbiye Hilton szállodájában, és az újságírók az ágazat szakembereivel találkozhattak. 

Stuttgart Messe-Ulrich Kromer vezérigazgatója, Sebastian Schmid R&T EXPO projektvezetője és Georg Nüssgens a Blinds and Shades Szövetségének Elnöke, a BVT – Doors-Access Systems Union elnöke Dr. Claus Schwenzer, Műszaki Textilek – Screenek – Shades Szövetség elnöke Oliver Hopert, Window Technologies ift Rosenheim Intézet igazgatója, Ulrich Sieberath és az Európai Solar – Shading Szervezet elnöke Peter Winters elnök részt vett előadóként az eseményen.

A kiemelkedő vendégek a konferencia után a gyönyörű Boszporusz-folyón hajókirándultak, majd folytatták az estét a Suada étteremben, ahol megünnepeltük az R+T vásár 50. évfordulóját. Később este egy felejthetetlen Török Tomtom show-ban és egy táncos előadásban volt részük.